Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2009 23:15 - Фентъзи сериалите по- добри от всякога...
Автор: celeborn Категория: Забавление   
Прочетен: 1361 Коментари: 0 Гласове:
0



Мдам, и това си е чист факт. "Heroes" в най- голямата степен, а с него и "SupernaturaL" върнаха класата на фентъзи сериалите където й беше мястото на върха. Колкото и да искат да ме убедят в противното напоследък от сериалите в жанра никой не се ядваше, Бъфи била класен сериал, да ама не и според мен. Бъфа си беше толкова псевдо -  колкото не можете да си представите, качествен сериал е "SupernaturaL", който впрочем сега набира й популярност, съвсем заслужена при това. Но нека всяко нещо по реда си.

"Heroes" или герои е сериал за хора, различни хора с различни съдби и различни таланти, които са не само са големи, ами те са свръх естествени. Та сериалът проследява животът на героите, както и техните предпочитания. Как се променя тяхното мислене, и започващата битка между тях. Как изборът на едни, решава съдбата на други и т.н. Герои се превърна в най- големият суперхит от фентъзи сериалите. При стартирането на третият му сезон, сериалът с лекота се качи на №1 в IMDB за месеца измествайки кино хитове като Черният Рицар, Хари Потър и т.н.

Другият към който специално аз имам предпочитания е "Свръхестествено". Изгледал съм всички епизоди, и с ръка на сърцето мога да кажа, че има точно 2 които са излишни. Евала на екипа, хората очевАдно знаят как се правят нещата. А и не само знаят, но и ги правят. Всяка една от легендите е интерпретирана по най- добрият начин. Силно го препоръчвам на феновете на фентъзи мистериите, както и на всички маниаци запалени по ловците на чудовища. Сега от 21.01,2009 стартира продължението на четшъртият сезон, който впрочем се води и за предпоследен. В него ще видим как ще завърши борбата между Лилит, най- могъщият демон със сила почти равна на тази на Господ и Луцифър. Лилит истински убиец на Ангели и изключително ефективен злодей дори само със визията си на малко безобидно момиченце. Срещу нея ще се изправят куп отбор Юнаци, Сам и Дийн Уинчестър, братята, които по случайност са й главните герои в сериала, Руби (демон, който за сега водим за предател) и двама Юнака, подчинени на господ, ака Ангели. 

Та в този ред на мисли, не мога да не отбележа, че макар в киното жанра да бележи спад с провалите на Нарния, Златният Компас и т.н. в ТВ екрана покачването е направо главозайващо. БРАВО!


Тагове:   фентъзи,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: celeborn
Категория: Други
Прочетен: 101771
Постинги: 22
Коментари: 74
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930