Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 20:20 - Защо Румънският премиер защити страната си, а нашите политици не? Казано с други думи, защо Българиските политици не стават?
Автор: celeborn Категория: Други   
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте, отдавна не бях писъл тук, но мисля, че е време:)

1. В България и за нашето народно събрание основната дейност е да се показват по телевизията, да се карат по между си и най- вече да бъдат харесвани от Европа. Тук идва момента, тогава защо не апелират Европа да гласува за тях? Защо имат нужда някой от България да ги подкрепи?
2. Българиския политик е страхливец, той освен чрез трети лица иподмазване не успява да постигне целта си. Политиците в България са лабилни, неадекватни в реален диалог и хлъзгави. Те лъжат или отказват да коментират проблем, който е очевиден, но е в тяхна ползва или не могат да решат. Пример за това е кмета на община Слънчев бряг, който не успя да оправдае пиянските запои пред журналистката от ББС. И за да покажа колко е лесно, трябваше да я попита просто: Дали в Лондон през уикенда не е същото положение и дали те са се справили с гетата си, за да няма убийства?

4. Българският политик няма европейски поглед и перспектива. Той не знае какво се случва в Европа и по- важното, не се интересува. Той не желае да ходи там да слупша как го критикуват, дори не желае да защити страната си, когато е обидена без причина в расизъм и дискриминация. За пример, когато ББС показва как дискримираме ромското население, работа на Премиера е да разкаже, че те имат програми, партия и самите те не желаят да се интегрират. Имат безплатно образование и купища помощи.

5. За финал: Според вас един лидер трябва ли да оставя народът му да бъде смачкван и гаврен пред целият континент, трябва ли да бъде мижитурка и да се криев в една бяла колиба в центъра на София, пред това да излезне и да апелира пред народа си, да брани страната си и да създаде локална икономика? И наистина ли интересите на Европа, САЩ и т.н. са по- важни от интересите на собствената му страна?

Бонус, искам да ви покажа програмата дето Румъния направи и затвори устата на Лондон, сега те атакуват само и единствено България:

http://www.buzzfeed.com/copyranter/brilliant-award-winning-romania-tourism-campaign

Повече по темата: http://selfishhedger.blogspot.co.uk/



Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: celeborn
Категория: Други
Прочетен: 101757
Постинги: 22
Коментари: 74
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930